Wereldwijd indexbeheer tegen lagere kosten

Une gestion indicielle globale et à moindres frais

De wereldwijde indexfondsen brengen de belangrijkste aandelen samen uit alle sectoren en regio’s van de planeet. Het zijn ‘kant-en-klare aandelenkorven’ die het beleggen heel eenvoudig, maar toch gediversifieerd maken. Allemaal tegen lagere kosten.

Onze mondiale en multisectorale aanpak van de indexfondsen

Naast ons actief vermogensbeheer bieden we u een passief beheer van uw beleggingen. Om te kunnen genieten van de beste opportuniteiten wereldwijd hebben we bewust gekozen voor indexfondsen die een eenvoudige en efficiënte toegang bieden tot het prestatiepotentieel van de wereldbeurs. 

In tegenstelling tot een lokaal of sectoraal indexfonds dat zich enkel concentreert op de prestaties van een regio of sector, biedt een mondiaal indexfonds een bredere spreiding, met alle sectoren en regio’s over de hele planeet. Men kan stellen dat beleggen in een lokaal of sectoraal indexfonds een grotere risiconame impliceert omdat die focust op slechts een deel van het wereldwijde beleggingsuniversum.

Wat is passief beheer en wat is een indexfonds?
Passief beheer heeft als doel om zo getrouw mogelijk de prestatie van een beursindex te reproduceren. Aangezien de gekozen index uit talrijke componenten bestaat, biedt passief beheer toegang tot een breed gediversifieerde portefeuille. Een indexfonds is dus een beleggingsfonds dat als doel heeft de prestatie van een beursindex (BEL20, CAC40, NASDAQ…) te reproduceren.

Ons beleggingsadvies
Philippe Lowet

Krijg toegang tot de opmerkelijke ontwikkeling en prestaties van de wereldeconomie.

Philippe Lowet, Senior Financial Advisor

Een eenvoudige en interessante oplossing voor meer comfort

Terwijl het oprichten en beheren van een wereldwijd en multisectoraal indexfonds een zaak is van experts, vergt beleggen in een dergelijk fonds slechts weinig beurskennis. Het fonds is als het ware ‘kant-en-klaar’. Het biedt een eenvoudige en efficiënte toegang tot het prestatiepotentieel van de wereldbeurs.

Bovendien, omdat een indexfonds niet actief beheerd wordt door een beheerder, zijn er minder kosten en commissies. Dit heeft een direct en positief effect op het nettorendement van de beleggingsportefeuille.

Catherine Spitaels

Uw beleggingskeuzes van vandaag zullen morgen een impact hebben. We zijn er om u te begeleiden.

Catherine Spitaels, Senior Financial Advisor

Uw belangen zijn de onze

Als onafhankelijke familiale onderneming beheren we onze portefeuille op dezelfde manier als die van onze cliënten. Door in dezelfde oplossingen te beleggen die we u aanbieden, kunnen we de belangen afstemmen. Elke beleggingsbeslissing die onze beheerders nemen, heeft een directe impact op ons.

Bij TreeTop Private vinden we het cruciaal om onze cliënten persoonlijk te kennen. Het is voor ons de conditio sine qua non voor een gezond en duurzaam beheer van uw vermogen.

Sluiten

Voor deze informatie wordt u doorgestuurd naar de treetopam.com website.

Doorgaan